Racing Team Claude Bal

– Waar alle remmen los gaan –

 

Welkom bij Racing Team Claude Bal

Op 14 jarige leeftijd maakte Claude voor het eerst kennis met de kartsport. In die tijd nog met luchtgekoelde 2 takt motoren op stratencircuits. Het was meteen duidelijk dat het voor Claude een ware passie was waarin hij zich heel goed kon uitleven. 28 jaar later is de passie nog even groot en bouwde Claude, ondertussen officieel importeur voor Vortex-engines uit de OTK GROUP, een racingteam uit dat op heden ondersteuning biedt op het circuit op maat voor elke klant. “De koningsklasse (KZ) van de kartsport is de enige gemotoriseerde sport die ik deed waarin de kick van het racen zo groot is, Na een mini rallycarrière en enkele one-shots met een wagen op circuit blijft karting de grootste sensatie”, aldus Claude.

 U kunt bij ons terecht voor een begeleiding op maat in alle kartingklasses, van begeleiding tijdens races waarbij de rijders met eigen materiaal onderdak krijgen in onze structuur op circuit tot “arrive and drive” formules op maat voor wedstrijden en trainingsdagen.

Onze vrachtwagen is naast Vortex ook voorzien van alle onderdelen voor de OTK-Group (LN-KART, KOSMIC, Tony Kart, Redspeed, Gillard) en sinds 2022 kunt u ook bij ons terecht voor TD-Kart onderdelen. Wilt u een nieuw of jong-gebruikt chassis of een andere motor; alles is leverbaar. De jarenlange ervaring stelt ons ook in de mogelijkheid om bij ons uw motor te laten tunen of reviseren.

“Naast officieel importeur van Vortex zijn we dit jaar ook officieel verdeler van TD-kart geworden, met een aanzienlijke voorraad onderdelen voor de 3 merken kunt ook bij ons terecht voor de bestelling van uw onderdelen.”